OPTREDEN 15 JANUARI 2023 in de KEESSCHUUR

Afgelopen zondag hebben wij een optreden gegeven in de KEESSCHUUR in Anna Paulowna. Het mocht eindelijk weer na 2 jaar geen optreden i.v.m. corona.

Bij binnenkomst werden we verwelkomd met glühwein en oliebollen. Dat was een lekkere binnenkomer, de oliebollen smaakte prima !

Ons koor moest om half twee aanwezig zijn, maar de zaal was al redelijk gevuld en toen we om

14.00 uur begonnen was het volle bak. Voor de pauze moesten we er even inkomen met wat ingetogen liedjes en ook weer wennen aan zo’n heerlijk binnen optreden. Natuurlijk hadden we ook nog solozangers en de eerste was Hans Paans met het lied “Ik ben zo eenzaam zonder jou”.

En de tweede solozanger voor de pauze was Jan Dekker met lied “Het dorp”

Als verrassing werd ook nog Cees Langedijk naar het podium geroepen om met ons een liedje te zingen. Dat werd “Ik hou van jou” waar de refreintjes uit volle borst werden meegezongen door ons en het publiek!

Na de pauze werden er eerst nog 4 declamaties gedaan in het Westfries door Suze Kaan. Leuk gedaan Suze!! Daarna gingen we heerlijk los met af en toe lekkere meezingers. Tussendoor werden de liedjes aangekondigd door onze dirigent met af en toe een kwinkslag. Zeer geslaagd !

Ook na de pauze was er nog een solonummer en wel door Frits de Graaff met het liedje “Het kleine café in de haven” Er werd zelfs nog polonaise gelopen, zo gezellig was het in de Keesschuur.

We kunnen terug zien op een geslaagde middag en we hopen dit jaar nog heel veel keer hier en daar te kunnen optreden.

 

“”}”” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen>