Het bestuur

Hallo leden en niet-leden van koor “De Laatste Druppel”

Ik ben Ageeth de Kraker en sinds 15 januari 2019 de nieuwe voorzitter.Nadat ik het koor had zien optreden bij ons in het dorp ben ik in januari 2017 lid geworden.Werd er erg vrolijk van en dacht dit is ook een manier om mensen te leren kennen daar we net verhuisd waren.

Ik ben geboren in Den Helder waar ik 27 jaar een kapsalon / schoonheidssalon heb gehad.In 2015 alles verkocht en gingen we opzoek naar een vrijstaand huis waar we onze paarden aan huis zouden kunnen houden.

Dit gevonden in Burgerbrug waar we nu met zoveel plezier en rust wonen.Inmiddels is de veestapel aardig uitgebreid met kippen, loopeenden, Vlaamse reuzen, valkparkieten, kwartels, poezen en nog een paard erbij.Hier houd ik mij ook de hele dag mee bezig.Ook met een moestuin begonnen wat ieder jaar leuker wordt en beter.

Met nu tijd over is het een geweldige uitdaging om het voorzitterschap op mij te nemen.Ik heb er dan ook veel zin in.

Hallo leden en niet leden van koor “De Laatste Druppel”

In januari 2010 ben ik lid geworden van het koor. Door mijn prepensionering kreeg ik meer vrije tijd. Wat ik op dat moment niet wist, dat het koor naar een penningmeester op zoek was. Bestuursfuncties zijn mij niet vreemd, dus hoefde ik er niet lang over na te denken. Op de ledenvergadering heb ik me beschikbaar gesteld en ben gelijk gekozen.

Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. In mijn jonge jaren kocht ik een gitaar en leerde mezelf aan te spelen door te luisteren, kijken en oefenen. Op latere leeftijd heb ik een piano aangeschaft en ook hier geldt luisteren, kijken en oefenen.Muziek, ik vind het een geweldige hobby. Meestal speel ik elke dag wel een stukje muziek op een van de instrumenten en geef er mijn eigen draai aan.

Het zingen in het koor met de begeleiding van muziekbanden vind ik een gezellige ontspannen bezigheid. Ook hou ik wel van een experiment en grenzen opzoeken, zoals met onze revue ‘Droomland’ toen het koor 10 jaar bestond. En ook de kerstuitvoeringen zijn speciaal. Een eigen gezicht geven aan de muziek die we maken, maakt het allemaal spannend!

Ik ben nu 68 jaar en hoop dat we nog lang muziek met elkaar mogen maken.

Jan Dekker

Ella Dammer is lid van ons bestuur sinds 2018

Coby van Noort is lid van ons bestuur sinds 2021