Pettemerkoor “De laatste druppel” was op reis met de bus.

We moesten optreden in de Wormer, dus met z’n allen met de bus. Gelukkig hadden we dat van te voren besloten, het washeel slecht weer, regen en storm! Dus we zaten heerlijk, het leek wel een schoolreisje. Allemaal lekker aan de klets zonder op de weg te hoeven letten.

Aangekomen in de Wormer werden we welkom geheten en de koffie of thee stond voor ons klaar. Het was heerlijk warm in het bejaardenhuis, he Toos! Dus we waren lekker warm van binnen en van buiten, goed om er een gezellig optreden van te maken. Nou dat lukte, de bewoners waren heel blij en zongen uit volle borst mee.

Het is altijd heel leuk om in een bejaardenhuis op te treden, ook Cees onze dirigent draagt daar altijd zijn steentje aan bij. Hij maakt met de mensen een praatje en komt zo het een en ander te weten van de mensen.

In de pauze stond er fris voor ons klaar, zodat we de droge kelen konden smeren. Dus ja het was prima verzorgt! Ook op de terug reis was het prima verzorgt door enkele leden van ons koor. Kaas, worst, chips een wijntje! Wat wil een mens nog meer.

Nadat we om 22.00 uur weer in Petten arriveerden hadden we allemaal een voldaan gevoel over een geslaagde avond. Dit was het weer en bent u weer een beetje op de hoogte over het wel en wee van ons koor. Tot volgende keer.

Een muzikale groet van Heidi Tromp