Optreden Uitmarkt Schagen 4 september

Met prachtig mooi zonnig weer was het een heel gezellige Uitmarkt in Schagen. Om 12 uur werd de opening gedaan met een kort woordje door onze cultuurwethouder Puck de Nijs. Daarna kwam er veel muziek o.a. de Tropical Steelpans, heel erg leuk en ook zeer toepasselijk met dat mooie weer. Erg leuke optredens vooral op het ponton.

Om 16.15 uur moesten wij De Laatste Druppel aantreden in het Scagontheater. Er zaten redelijk veel mensen op de tribune om naar ons te kijken en te luisteren. De liedjes werden allemaal vlot gezongen, het ging als een speer dankzij de goede medewerking van de technische dienst van het theater en natuurlijk onze dirigent. Daarna nog naar diverse andere muziek gekeken en geluisterd en heerlijk op een terrasje gezeten.

Het was een leuke middag. Hopelijk mogen we volgend jaar weer meedoen en dan ook weer op het ponton, zoals andere jaren.

Coby van Noort

 

“”}”” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen>