OPTREDEN OP DE KERSTMARKT PETTEN 17 DEC.

PETTEMER KOOR ZINGT op de KERSTMARKT

Wat hebben we mooie dagen gehad vanaf donderdagavond t/m zondag. Petten on Ice en zaterdag de Kerstmarkt. Rob Jacobs en Hans Kruijer en alle vrijwilligers hulde voor jullie werkzaamheden. We hebben genoten. De ijsbaan was zeer in trek. Volgend jaar weer ?

En de Kerstmarkt was ook heel gezellig. Wij als koor De Laatste Druppel mochten ook zingen op de Kerstmarkt ’s middag om 16.00 uur. Jammer genoeg was onze dirigent Arjen Büscher nog steeds ziek en mocht Jan Dekker onze secretaris weer aan de bak. De eerste sessie ging prima, we stonden in een open tent, af en toe een paar sneeuw-en regenspetters, maar het was te doen. Na onze korte pauze werd het toch al wel donker maar we probeerde het natuurlijk wel om rustig door te gaan. Eerst weer een paar Nederlandse liedjes en toen dacht Hans dat we klaar waren, maar nee wij gingen nog wat kerstliedjes zingen. Het werd steeds donkerder en toen we bij het derde kerstliedje waren Hallulujah, was er ineens tumult bij de parasol. Het bleek dat de man van een koorlid in elkaar was gezakt. Het gaat weer goed met hem. Onze vorige dirigent Cees Langedijk kon ik strikken om een paar foto’s van ons koor te maken. Er zijn ook nog liedjes opgenomen, maar de achtergrond is wel rumoerig, dus we komen niet zo goed uit de verf.

Groeten Coby van Noort

 

“”}”” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen>