IN MEMORIAM

In Memoriam

Op 25 mei 2020 is op 74-jarige leeftijd overleden, onze zangmaat, medekoorlid en muzikale vriend:

Henk Cooper

Henk werd in de loop van 2010 lid van ons koor. Hij viel midden in de voorbereidingen van de musical “Droomland” ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan. Onze dirigent, Cees Langedijk zag gelijk het grote natuurlijke talent van Henk (muzikaal/mooie en warme stem/fijn mens/betrokken). Henk was meteen inzetbaar en kreeg de rol van ceremoniemeester op de slotavond toegedeeld. Deze rol was hem op het lijf geschreven.

Henk was niet alleen een zingend koorlid maar stond het bestuur ook altijd bij met raad en oplossingen wanneer dat nodig was. Ook had Henk veel inbreng bij het realiseren van ons “clublied”: Hoe mooi is ons Petten.

Volgend voorjaar (mei 2021) hoopt Pettemerkoor DE LAATSTE DRUPPEL haar 20-jarig bestaan te vieren. Henk had zich meteen aangemeld als lid van de feestcommissie. Toen kwam eind december 2019 het bericht dat Henk ernstig ziek was. Na een periode van hoop kwam dan toch het droevige bericht dat Henk op 25 mei 2020 is overleden. De mede door hem georganiseerde festiviteiten zal hij helaas niet meer meemaken.

Wij zullen Henk als persoon, zijn prachtige stem en veelzijdigheid erg missen.

Het bestuur van Pettemerkoor DE LAATSTE DRUPPEL betuigt hun medeleven aan zijn vrouw Marijke, kinderen, kleinkinderen en familie.

Dat hij mag rusten in vrede.

Bestuur

Pettemerkoor DE LAATSTE DRUPPEL